VOLVER  >>>

 

 

 

Francisca Blázquez. Llum, color i expresivitat

 

L’obra de Francisca Blázquez es llum, color i expresivitat. La llum del color; el color de la llum i la expresivitat de la geometría, que va més enllà de la fredor inicial que hom dona per supossat que tota obra formalista té.

El color es fonamental en aquest contexte ja que els tons contrastats son exquisits, gairebé un regal del cel, com a resultat de la persistencia en la incidencia de la gran dinamicitat de la propia geometría.

Colors que son formes, que conformen la estructura, que ens motivent i ens fant viatjar a través de les galaxies i dels planetes. Llum, que matitza, que perfila i acarona la textura de la eviencia cromàtica, que va més lluny de les seves propietats plàstiques, que es nodreix, tanmateix, de evidències curatives, que contrasten, que fan que ens acomiadem d’un món materialiste i ens apuntem a la nau dels desitjos.

L’expresivitat de les formes, poliedres, rombos, quadrats, rectangles, triangles, son evidencies d’una manera diferent d’entendre l’univers. Els viatjes amb la llum, son els que ens transportent a un estat de les coses on tot es emblemàtic. No hi ha materialisme pur, no existeix una veritable formació de la geometría si no ens apuntem a una visión espiritual del món, en la que tot es diferent, on la biología està supeditada a la manera d’ésser de les esencies, que son la energía que transforma tot.

Xavier Sabata

Director gerente de Plecs d’Art, editor y director de la revista Artes Plásticas y de la Guía del Arte

 


 

  

   

 

 

 

 

Diseño web y posicionamiento SEO  |  Otros trabajos de diseño web

Bruc Girona Shop | Tienda Xpels Peluquería Anticuario Begur | Vallas de brezo   Cobranzas | Cesped Artificial Girona  | Administracion Bienes Valuaciones  | Energía solar Torrent |  Seto artificial | Emigración Galicia

 

 

© 2005 - 2019  Queda prohibida la reproducción total o parcial de la obra de Francisca Blázquez, dibujo, pintura, escultura, joyería, animación digital,

stands, instalaciones, diseños, fotografías, etc. aún citando la procedencia

 

 www.franciscablazquez.net

 

Aviso Legal